Plaćanje i dostava

UVJETI KORIŠTENJA

Ovi uvjeti definiraju postupak naručivanja, plaćanja, isporuke i reklamacije robe ponuđene u našoj Internet trgovini.

Isporučitelj (Prodavatelj) robe je Mitas Mobilis d.o.o. Kreše Golika 5B, OIB:50700413641, a Kupac robe je posjetitelj Internet trgovine koji odabere barem jedan proizvod, popuni elektronski formular narudžbe i pošalje ga Prodavatelju. Sve cijene su izražene u kunama i uključuju PDV.


NARUČIVANJE

Naručivanje robe moguće je 24 sata na dan, 7 dana u tjednu. Roba se naručuje elektronskim obrascem ili telefonskim putem.

Kako kupovati?
Kupnja u Internet trgovini je jednostavna i brza, pratite ovih 7 osnovnih koraka:

Odaberite proizvod
Kliknite na polje ‘’KUPI’’
U gornjem desnom kutu kliknite na ‘’KOŠARICU’’
Odaberite način plaćanja
Kliknite na polje ‘’DOVRŠI KUPOVINU’’**
Ukoliko radite izmjene unutar košarice (mijenjate količinu ili brišete artikle), prije nego što dovršite kupovinu kliknite na polje ‘’SPREMI PROMJENE’’
Upišite u formular svoje podatke potrebne za obradu narudžbe te isporuku iste
Narudžba je izvršena!


POTVRDA NARUDŽBE

Obavijest o potvrdi narudžbe Kupac će primiti e-mailom nakon obavljene kupnje.


PLAĆANJE

Naručene artikle s troškovima dostave Kupac može Prodavatelju platiti općom uplatnicom, internetskim bankarstvom ili kreditnom karticom.

Ukoliko plaćate općom uplatnicom ili internetskim bankarstvom pod poziv na broj potrebno je prepisati poziv na broj koji ste dobili u e-mailu sa svim podacima o narudžbi te u opis plaćanja upisati Vaše prezime.

Ukoliko plaćate kreditnom karticom, možete platiti jednom od sljedećih kartica: Visa, MasterCard i American Express.

Ukoliko ne izvršite uplatu u roku 48 sati od slanja narudžbe, narudžba se smatra nevažećom i briše se.
 

IZJAVA O SIGURNOSTI U SLUČAJU PLAĆANJA KREDITNIM KARTICAMA

T-ComPayWay primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka - SecureSocketLayer (SSL) protokolsa 128-bitnom enkripcijom podataka i MD5 algoritam. ISO 8583 protokol osigurava da se razmjena podataka između T-Com sustava i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u privatnoj mreži, koja je od ne autoriziranog pristupa zaštićena dvostrukim slojem "vatrozida" (firewalla).


IZJAVA O KONVERZIJI

Sva plaćanja biti će izvršena u hrvatskoj valuti. Iznos terećenja na Vašoj kreditnoj kartici bit će preračunat u Vašu nacionalnu valutu prema tečaju Vaše nacionalne banke ili kartične kuće.

All payments will be effected in Croatian currency. The charged amount on your credit card account is converted into your local currency according to the exchange rate of credit card associations.


DOSTAVA NARUČENE ROBE

Vaša pošiljka je osigurana od gubitka u dostavi. Više o našoj usluzi dostave možete dobiti na broju telefona 01/231 5251 (cijena poziva i obračunska jedinica za pozive naplaćuje se po cijeni poziva prema fiksnim mrežama telekomunikacijskog operatera korisnika) ili e-mail adresi info @ mitas.hr


UVJETI DOSTAVE

Dostava se vrši do ulaza u stambeni objekt navedene adrese. Ukoliko se radi o stambenoj zgradi, dostavljač nije dužan nositi robu do kata na kojem se nalazi kupac već do ulaza u zgradu. Dostava se vrši putem kurirskih službi koje obavljaju usluge transporta.

Dostava se naplaćuje u paušalnom iznosu 60,00 kn za dostavu unutar granica Republike Hrvatske.

Dostavna služba dostavlja u roku 24 sata od preuzimanja pošiljke u skladištu ili najkasnije u roku od 3 radna dana ukoliko se radi o paletnoj pošiljci.

NAPOMENA: Iznimka su otoci i mjesta koja ne podržavaju svakodnevnu dostavu, a gdje je dostava moguća prema rasporedu dostave. Pošiljke za otoke koji nisu na rasporedu dostave, bit će dostavljene u roku od 3 radna dana.

Proizvodi će biti zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Kupac je obavezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu ili dostavnicu te je dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju.

 

REKLAMACIJE

Kupac ima pravo na reklamaciju robe u roku 7 dana od njezina primitka. Reklamirati se može vidljivo oštećenje na proizvodu, nedostatak pojedinih dijelova, te nefunkcionalnost pri upotrebi.

Reklamacije se zaprimaju pismenim putem na e-mail info@mitas.hr ili na Mitas Mobilis d.o.o., Kreše Golika 5B, Zagreb.

U slučaju reklamacije Kupac je dužan o svom trošku vratiti proizvod Prodavatelju. Prodavatelj je dužan u roku 30 dana od dana primitka pisane reklamacije Kupcu zamijeniti proizvod ili vratiti cjelokupan plaćeni iznos.


ZAŠTITA PRIVATNOSTI

Mitas Mobilis  smatra Vašu privatnost svojim prioritetom.Pročitajte sljedeće napomene i saznajte više o našoj politici zaštite privatnosti korisnika.Kao posjetitelj naše Internet trgovine prihvaćate ovdje navedene postupke i mjere zaštite privatnosti.


OSOBNI PODACI

Pod osobnim podacima smatraju se Vaši identifikacijski podaci: ime i prezime, e-mail adresa, kućna adresa i broj telefona, odnosno podaci koji inače nisu javno dostupni, a za koje Mitas Mobilis sazna tijekom Vašeg korištenja Internet trgovine.

Mitas Mobilis  se obvezuje da će Vaše osobne podatke koristiti samo u identifikacijske svrhe pri korištenju Internet trgovine, kako bi vam omogućila korištenje svih opcija koje one pružaju, te će ih čuvati u tajnosti, odnosno neće ih distribuirati, objavljivati, davati trećim stranama na korištenje niti ih na bilo koji drugi način učiniti dostupnima bilo kojoj trećoj osobi bez Vaše prethodne suglasnosti.


ELEKTRONSKA KOMUNIKACIJA

Posjećivanjem stranica naše Internet trgovine komunicirate elektronskim putem.Time prihvaćate da svi sporazumi, obavijesti, priopćenja i ostali sadržaji koji su vam dostavljeni elektronskim putem zadovoljavaju pravne okvire kao da su ostvareni u pisanom obliku